Architectuurbeeldbank.nl

Bart van Hoek

Wie is Bart van Hoek?

Ik ben geboren in Delft in 1975 en heb in Almelo na de Vrije School het HAVO aan het Christelijk Lyceum Almelo gevolgd. In Hengelo / Enschede ben ik opgeleid tot Bouwkundige en in Delft tot Architect. Ik heb bij cepezed en htv bouwtechniek gewerkt aan grootschalige projecten als het kantoorgebouw van Microsoft op Schiphol en het Centrumplan Etten-Leur. Mijn passie is het in beeld brengen van de architectuur. Sedert 2011 doe ik dat als zelfstandig fotograaf.

Product

Bart van Hoek Architectuurfotografie maakt in opdracht foto's van gebouwen voor bedrijven uit de bouwsector, waaronder aannemers, architecten, adviseurs en producenten van bouwmaterialen én eigenaars / gebruikers. Maar ook de media, vastgoedbedrijven en de culturele sector doen een beroep op Bart van Hoek Architectuurfotografie.

Expertise

Bart van Hoek Architectuurfotografie vertaalt uw ontwerp, gebouw of materiaaltoepassing in beelden waarin ruimtelijkheid, transparantie, materiaalgebruik of context tot uitdrukking komen. Een strakke fotografie, mooi licht en heldere kleuren zijn kenmerkend voor zijn fotografie. Onderdeel van zijn werk is digitale nabewerking, advies over de te gebruiken bestandsformaten en profielen voor correcte weergave op beeldschermen en afdrukken. Bart van Hoek Architectuurfotografie levert beelden die ook geschikt zijn voor grootformaat afdrukken in uw publicaties en reclame-uitingen. Kijk voor voorbeeldenprojecten bij Gebouwen en klik vervolgens op de foto's voor meer.

Opdrachtgevers

Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?