LET OP: Neem contact op per e-mail foto@architectuur.org als u problemen heeft bij het bestellen van foto's.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: van-nelle-fabriek-29-web

Van Nelle Fabriek

In dit voormalige fabriekscomplex aan de Schie werden tabak, koffie en thee geproduceerd. De fabriek is een ontwerp van Brinkman & Van der Vlugt en UNESCO werelderfgoed. Nu bieden de gebouwen als de Van Nelle Ontwerpfabriek plaats aan creatieve bedrijven. Kenmerkend voor de gebouwen zijn de loopbruggen, de tearoom op het hoogste bouwdeel en het gekromde kantoorblok bij de entree.

Bekijk alle foto's

Datum: 21-10-2016

Van Nelle fabriek Van Nelle fabriek Van Nelle fabriek Van Nelle fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek Van Nelle Fabriek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?