Laak II Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii Laak II Den Haag Bart van Hoek

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: LaakII-4-web

ROC Mondriaan Laak II

ROC Mondriaan Laak II is een uitbreiding van het onderwijsgebouw dat LIAG eerder ontwierp aan het Leeghwaterplein. De uitbreiding is gerealiseerd op een locatie tussen de Waldorpstraat en station Den Haag HS. Het gebouw is via een stalen loopbrug verbonden met het hoofdgebouw. Het lagere middendeel is boven een tramtunnel gebouwd. Het gebouw heeft aan de Waldorpstraat een arcade van ronde kolommen.
De gevel is opgebouwd uit prefab betonelementen ingevuld met ramen en dichte panelen in rood, blauw en geel. Met de vorm en het kleurgebruik wordt verwezen naar de naam van de school en het werk van schilder Piet Mondriaan (1872 - 1944).


Bekijk alle foto's

Datum: 5-10-2011

Laak II Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-iis Bart van Hoek Laak II Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-iis Bart van Hoek Laak II Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-iis Bart van Hoek Laak II Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-ii https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/roc-mondriaan-laak-iis Bart van Hoek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?