Prettig Wachten Barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld Prettig Wachten Barneveld Bart van Hoek

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: prettigwachtenbarneveld-01-web

Prettig Wachten Barneveld

Prettig Wachten is een programma van ProRail en Spoorbouwmeester Koen van Velsen om het wachten op kleine, onbemande, stations aangenamer te maken.

Voor halte Barneveld-Noord aan de Kippenlijn tussen Amersfoort en Ede ontwierp NL Architects een gebouwtje bestaande uit vijf zeecontainers met wachtruimte, kaartautomaat, wc en kiosk.

Bekijk alle foto's

Datum: 1-06-2013

Prettig Wachten Barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barnevelds Bart van Hoek Prettig Wachten Barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barnevelds Bart van Hoek Prettig Wachten Barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barnevelds Bart van Hoek Prettig Wachten Barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barneveld https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/prettig-wachten-barnevelds Bart van Hoek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?