Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis Nutshuis Den Haag Bart van Hoek

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: nutshuis-38-web

Nutshuis

De vormgeving van de door Samuel de Clercq en E. F. Ehnle ontworpen voormalige Nutsspaarbank grijpt terug op de Hollandse Renaissance. Kenmerkend voor de gevel van het gebouw zijn de uitstekende bakstenen penanten en het gebruik van natuurstenen elementen. Het pand wordt bekroond op de nok door een ijzeren bord met de naam van de tekst "1818 Hoofdkantoor Nutsspaarbank 1921."
Het Nutshuis is in 2001 gerenoveerd door Braaksma & Roos. Het gebouw is sindsdien een multifunctioneel kantoorgebouw. Hierbij kreeg monumentale hal een nieuw dak.

Scroll voor meer foto's naar beneden.

Bekijk alle foto's

Datum: 1-02-2015

Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek Nutshuis Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuis https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/nutshuiss Bart van Hoek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?