Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant Rode Olifant Den Haag Bart van Hoek

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: RodeOlifant-3-web

De Rode Olifant

De Rode Olifant is door de architecten De Roos en Overeijnder ontworpen voor The American Petroleum Company (1921-1924). Kenmerkend voor het gebouw zijn een 56 meter hoge toren en de betonnen draagconstructie die bekleed is met 3,5 miljoen donkerrode bakstenen. Het hart van het gebouw wordt gevormd door een groot atrium. Het gebouw heeft een U-vormige plattegrond.
Na het vertrek van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek uit het pand is het door Nieuwe Steen Investment verbouwd voor Spaces, dat kantoorruimte voor bedrijven verhuurd.

Scroll voor meer foto's naar beneden.

Bekijk alle foto's

Datum: 1-04-2013

Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek Rode Olifant Den Haag https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifant https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/de-rode-olifants Bart van Hoek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?