Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: amadeus-1-web

Amadeus

Dit gebouw met winkels en woningen fotografeerde ik voor bouwer Züblin. Amadeus is een winkel- en woongebouw in het centrum van Den Haag. Het gebouw is vernoemd naar Wolfgang Amadeus Mozart die 250 jaar geleden als kind op deze locatie woonde.
Het gebouw is gelegen aan de kruising van het Spui met de Grote Marktstraat. Kalvermarkt, een van de drukste kruispunten in Den Haag. Het programma omvat behalve winkelruimten voor Primark en boekhandel Van Stockum, 76 appartementen, een ondergrondse parkeergarage en een daktuin.
Het ontwerp is van Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle. De gevel is gerealiseerd door Rollecate. Andere betrokken partijen zijn Provast, ASR en IMd Raadgevende Ingenieurs. Het project is genomineerd voor de Betonprijs 2015 in de categorie Woningbouw.

Bekijk alle foto's

Datum: 1-05-2015

Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?