400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat 400 Beethovenstraat Bart van Hoek

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. U ontvangt een factuur met daarop de bedragen zowel excl. als incl. BTW.

De foto's zijn met licentie voor onbeperkt gebruik uitsluitend door afnemer voor zowel eigen publicaties als publicaties van afnemer in boeken / artikelen in tijdschriften en op internet; en vrij te gebruiken voor het inzenden van prijsvragen. In overige gevallen is deze licentie niet overdraagbaar naar derden. U ontvangt de foto('s) in *.tif (origineel) of *.jpg (web) formaat.

Bestellen Bedragen zijn incl. BTW Sku: 400-beethovenstraat-42-web

400 Beethovenstraat

Dit kantoorgebouw is ontworpen door Ben van Berkel van UNStudio. Het gebouw ligt aan de rand van het Amsterdamse Zuid-as gebied waar een nieuwe wijk met kantoor- en woontorens wordt ontwikkeld.
Het kantoorgebouw dat wordt gebruikt door advocatenkantoor Nauta Dutihl heeft gevels in verschillende tinten blauw en grijs. Een diagonaal in de gevel aan de Beethovenstraat breekt het gebouw in twee ten opzichte van elkaar gedraaide ronde volumes.

Bekijk alle foto's

Datum: 21-10-2016

400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek 400 Beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraat https://architectuurbeeldbank.nl/beeldbank/serie/400-beethovenstraats Bart van Hoek
Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?