Wat maakt Bart?

Bart van Hoek vertaalt uw ontwerp, gebouw of materiaaltoepassing in beelden waarin ruimtelijkheid, transparantie, context of materiaalgebruik tot uitdrukking komen. Een strakke fotografie, mooi licht en heldere kleuren zijn kenmerkend voor zijn fotografie. Hierbij wordt uw project vastgelegd, van stedenbouwkundige situatie tot architectonisch detail, zoals gevelfragment. Ook het interieur fotografisch vastleggen behoort tot zijn werk. 

Onderdeel van zijn werk is ook de digitale nabewerking, advies over de te gebruiken bestandsformaten en profielen voor correcte weergave op beeldschermen en op afdrukken. Bart van Hoek levert beelden die geschikt zijn voor grootformaat afdrukken in uw publicaties en reclame-uitingen. Kijk voor in opdracht gemaakte foto's op de voorpagina of deze pagina.

Vraag een offerte op maat aan

Portfolio

Paviljoen voor de Vogelaar

Ter versterking van de Waddendijk is ter hoogte van de Texelse Prins Hendrikpolder buitendijks een duinenrij aangelegd met zandbanken. Aan de rand van deze nieuwe duinen is een nieuw vogelspotpunt geplaatst dat is ontworpen door John Körmeling. Het "Paviljoen voor de vogelaar" is geheel van staal. Aan een ronde kolom zijn het  uitkijkplatform en dak van 15 bij 3 meter bevestigd. De liggers die dak en platform ondersteunen waaieren van de kolom uit naar de randen. Op het platform is een gekromd stalen scherm geplaatst, door de gaten in het scherm hebben de vogelspotters zicht op de vogels op de nieuw aangelegde zandbanken.

Bekijk werk

Forum Groningen

Door NL Architects ontworpen cultuurgebouw in het centrum van de stad Groningen. Het gebouw heeft een onregelmatige vorm die bekleed is met natuursteen. In het midden is een 40 meter hoog atrium met roltrappen. In het gebouw zijn verschillende gebruikers waaronder de VVV, de bibliotheek, een stripmuseum en een bioscoop. Op het dak is een panoramadek met uitzicht over de stad.

Bekijk werk

De Locomotief

Dit kantoorgebouw van HEEMAF is een rijksmonument en heeft als bijnaam de Locomotief

Bekijk werk

Architectuurfotografie

Bart van Hoek maakt in opdracht foto's van gebouwen voor bedrijven uit de bouwsector, waaronder architecten, aannemers, adviseurs en producenten van bouwmaterialen én eigenaars / gebruikers van die gebouwen. Maar ook de media, vastgoedbedrijven en de culturele sector doen een beroep op Bart van Hoek. De foto's worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden.

Voorbeelden zijn foto's voor een kerstkaart van architectenbureau ZZDP, voor een kalender van Schüco tot grote fotoafdrukken in het interieur van Aluverre gevelbouw. Dit geldt ook voor uw publicaties in boeken, kranten en vaktijdschriften. Foto’s voor het indienen bij tenders van architectenbureaus ten behoeve van nieuwe opdrachten en voor deelname aan prijsvragen worden door Bart van Hoek geleverd.

Opdrachtgevers

Interesse in mijn werk? Vraag een offerte op maat aan.

Sluiten
  • Aanmelden
  • Registreren
  • Wachtwoord vergeten?